Arterin Plus

 

Arterin Plus is een voedingssupplement voor de behandeling van cholesterol op een natuurlijke manier. Arterin Plus verlaagt het cholesterolgehalte. Cholesterol is een vetoplosbare stof die ons lichaam nodig heeft voor de opbouw van lichaamscellen, hormonen, vitaminen en voor de aanmaak van galzuren. Het speelt een sleutelrol bij de aanmaak van galzuren, dit is belangrijk voor de vertering. Het wordt grotendeels (70 %) door het lichaam zelf aangemaakt, het andere gedeelte wordt via de voeding opgenomen.

 Cholesterol

Cholesterol zit voornamelijk in dierlijke vetten en eigeel. Het cholesterolgehalte is afhankelijk van de hoeveelheid vetten die we consumeren.  Cholesterol wordt onderverdeeld in twee soorten namelijk HDL (High Density Lipoprotein) beter gekend als de “goede cholesterol” en LDL (Low Density Lipoprotein) gekend als “de slechte cholesterol”.  De LDL-cholesterol kan indien het in overmaat aanwezig is in het bloed afgezet worden op de binnenwand van bloedvaten. Cholesterol kan echter bij mensen met hart- en vaataandoeningen en diabetes verstopping van de bloedvaten veroorzaken. Deze verstopping kan ernstige gevolgen hebben, zoals een hartinfarct of hersenbloeding. Het cholesterolgehalte kan verhoogd worden door vetrijke voeding, dierlijke vetten, verzadigde vetten en roken.

Arterin Plus: Monacoline K

Monacoline

In Arterin Plus zit monacoline K, het actieve stof dat aanwezig is in rode gist rijst. Rode gist rijst is afkomstig van een schimmel, de ‘Monascus purpureus’ die gekweekt wordt op rijst. Deze gist maakt monacoline K aan, een rood pigment waaraan de gist zijn naam heeft.  Rode gist rijst wordt al honderden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde.  In Arterin Plus  zit monacoline K, een natuurlijk middel om cholesterol te beheersen. Monacoline K gaat de aanmaak van cholesterol in het lichaam remmen, zodat op die manier het cholesterolgehalte daalt. Arterin Plus is het middel bij uitstek bij mensen die cholesterolmedicatie niet verdragen of veel last hebben van neveneffecten. Bestel vandaag nog Arterin Plus 180 tabletten!

Gebruik van Arterin Plus 180 tabletten

Arterin Plus 180 tabletten is alleen geschikt voor volwassenen.  Arterin Plus moet je eenmaal per dag nemen, bij voorkeur tijdens de maaltijd ‘s avonds of volg het advies van je voorschrijvende arts. De aanbevolen dosis niet overschrijden zonder advies van de voorschrijvende arts. Voedingssupplementen zoals Arterin Plus dienen gecombineerd te worden met een gezonde levensstijl en evenwichtige- en gevarieerde voeding.  Arterin Plus 180 tabletten niet gebruiken onder de leeftijd van 18 jaar, bij zwangere vrouwen of bij mensen met een aandoening van de lever of nieren. Hou Arterin Plus buiten het bereik van kinderen. Arterin Plus 180 tabletten is 24 maanden houdbaar. Bewaar Arterin Plus op een koele en droge plaats

Ingrediëntenlijst per tablet Arterin Plus:

  • Poeder van rijst gefermenteerd door rode gist (Monascus purpureaus 3 % Monacoline K-totaal) 335 mg
  • Vulstoffen (microkristallijne cellulose, calciumfosfaat)
  • Co-enzyme Q10 50mg
  • Maltodextrine
  • Anti-klontermiddelen (vernet natriumcarboxymethlcellulose, magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
  • Stabilisator (polyvinylpyrrolidon)

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Post Navigation